TARIKH: 14 MAC 2019
Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Keceriaan Dorm dan Kelas telah dianjurkan oleh Unit Asrama dan Unit Kebersihan,Kesihatan dan Keselamatan (3K).  Tujuan majlis ini diadakan adalah untuk menganugerahi dorm dan kelas yang terbersih,terkemas dan terceria hasil usaha para pelajar dan guru-guru.
          Pertandingan Keceriaan Dorm dan Kelas ini telah dinilai oleh juri-juri yang terdiri daripada mudir, PK Pentadbiran, PK Hal Ehwal Murid dan PK Al-Quran. Pertandingan ini amat mengfokuskan tentang aspek kebersihan di dorm dan kelas dari segi perhiasan, kekemasan dan keceriaan.
          Pertandingan ini telah dimenangi oleh Kelas 2 Nafie dan Dorm A100 kerana telah berjaya menghias kelas dan dorm masing-masing dengan hasil pemikiran idea yang bernas serta berkreativiti tinggi.